Contact: Gaby@hemelsby.com of 06 220 300 49

Agenda Update | september & oktober

by

Voor de vakantie begon het eigenlijk al; leuke aanvragen die binnen kwamen, nieuwe trendlezingen in het vooruitzicht, een interview en meer van die dingen die me blij maken. In deze nieuwsbrief geef ik je een agenda-update voor de komende 2 maanden. Schrijf je mee?!

Agenda September

3 en 4 september | Show – Up

Tijdens deze vakbeurs voor Home & Gift sta ik beide dagen om 15 uur geprogrammeerd in het Lezingentheater met een inspirerend verhaal over Retailtrends. Grote en kleine initiatieven passeren de revue, leuke concepten binnen en buiten de branche. Hoe speel je hier als grote of juist solistische retailer op in?

Meer info over deze vakbeurs kun je hier vinden: Show-Up

26 september | Interview in Wonen-bijlage bij De Telegraaf

Aan de vooravond van Dé Woonmaand lees je nu alvast een interview waarin ik een sneak peak geef in de interieurtrends voor 2018. Kun je niet wachten tot de kick-off van deze woonmaand op de VT Wonen & Designbeurs volgende week? Zorg dan dat je De Telegraaf van vandaag in handen krijgt en dan met name de Wonen-bijlage.

30 september | Column in Gooische TamTam

Dit magazine is hét populaire platform voor nieuws en meer over ’t Gooi en omstreken. De hoofdredacteur heeft me gevraagd komend jaar elk kwartaal een bijdrage te leveren in de vorm van een column over trends. Deze 1e column zal – hoe toepasselijk ook – geheel gewijd zijn aan interieurtrends voor het komend seizoen. Daarna ga ik het echter over een hele andere boeg gooien…

Het online-platform van Gooische TamTam is hier terug te vinden; Online Magazine Gooische TamTam

Agenda Oktober

3 t/m 8 oktober | Interview VT Wonen & Designbeurs katern

Wist je al dat er dit jaar een extra hal bij komt omdat niet alleen de bezoekersaantallen gigantisch groeien, maar ook de animo om deel te nemen aan deze inspirerende beurs?!

De bezoekers van deze populaire beurs voor Interieur- en designliefhebbers krijgen bovendien een fijn boekje met wetenswaardigheden over de beurs. Ook hierin is een interview dat ik over de kleur- en interieurtrends voor 2018 heb afgegeven terug te vinden.

3 t/m 8 oktober | Trendlezingen VT Wonen & designbeurs Woontheater

Als bezoeker van de VT Wonen & Designbeurs kun je daarnaast een gratis bezoek brengen aan het Woontheater voor nóg meer inspiratie over de trends voor 2018. Ik sta geprogrammeerd op;

Dinsdag 3, donderdag 5 en vrijdag 6 oktober om 14.00 uur
Zaterdag 7 oktober om 13.30 uur.

Meer informatie over deze beurs kun je hier vinden; VT Wonen & designbeurs

Lezers win-actie

Als vaste lezer van deze nieuwsbrief maak je bovendien kans op 2 gratis entreekaarten voor de VT Wonen & Designbeurs. Wat moet je doen?

 1. Abonneer je in de kolom rechts bovenin op de nieuwsbrief (als je dat niet al hebt gedaan).
 2. Reageer onder deze blog bij Responses met ‘Ik kom graag naar je trendlezing’.

Onder alle geabonneerde deelnemers verloten we 5 x 2 entreekaarten.

Taste of Colour Agenda Update

6 t/m 8 oktober | Productlancering tijdens Beurs Eigen Huis

Als vrouwelijke helft van Ontwerpduo FeckenVanGestel ben ik medeverantwoordelijk voor de bijzondere product lancering die tijdens deze beurs in Utrecht gaat plaatsvinden. Heb je concrete bouw- of verbouwplannen en ben je in 1e instantie niet zozeer op zoek naar accessoires en decoratieve interieuroplossingen? Dan kan ik je aanraden deze 3-daagse beurs zeker niet over te slaan en desnoods te combineren met een dagje VT Wonen-beurs.

Met designstudio HEMELSby en bouwbedrijf HEMELS staan we op deze beurs met een spectaculaire keuken als onderdeel van het totaalconcept dat we ook voor jou kunnen realiseren.

Lezers win-actie 

Als vaste lezer van deze nieuwsbrief maak je bovendien kans op 2 gratis entreekaarten voor de Beurs Eigen Huis. Wat moet je doen?

 1. Abonneer je in de kolom rechts bovenin op de nieuwsbrief (als je dat niet al hebt gedaan).
 2. Reageer onder deze blog bij Responses met ‘Ik wil die spectaculaire keuken zien’.

Onder alle geabonneerde deelnemers verloten we 10 x 2 entreekaarten.

Meer informatie over deze beurs kun je hier vinden: Beurs Eigen Huis

NEEM CONTACT MET ME OP 

Naast al dit leuks is er tijd voor én behoefte aan het doen van nieuw trendonderzoek. Ben jij onderdeel van een internationaal opererend bedrijf binnen de lifestyle branche (Design, Fashion of Food) en hebben jullie behoefte aan branche gerelateerd trendonderzoek naast een kritische blik op eigen assortiment, marketing- en salesorganisatie? Neem dan contact met me op via gaby@hemelsby.com of bel 035 69 89 669. Tijdens een kop koffie kunnen we kennismaken en de verschillende mogelijkheden met elkaar bespreken.

Ook over het geven met maatwerk trendlezingen en workshops (bij productlanceringen, evenementen, dagprogramma’s e.d.), gastcolleges of andere trend-gerelateerde werkzaamheden praat ik graag van je.

PS. Over kleur gesproken…Met al die publicaties vonden we het hoog tijd voor nieuwe portretfoto’s. Wat vind jij?! Blond of toch weer donker gaan 🙂 ?!…

Agenda Update Taste of Colour

4 Responses
 • Gert-Jan Stevens
  augustus 21, 2017

  Leuke collumn.

  ‘Ik kom graag naar je trendlezing’.

  • mireille
   augustus 21, 2017

   Ik kom graag naar je trendlezing, Mireille

 • Mariette
  september 6, 2017

  Ik kom graag naar je trendlezing

  Groetjes Mariette

 • Maud
  september 6, 2017

  Ik kom graag naar je trendlezing!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *